Open Labs Hackerspace presents

CopyFest 2018

2018-01-12 18:00 - 2018-01-14 00:00 @ Open Labs Hackerspace

Ticket(s)

This event has ended.

Event Details

Stigma negative e të rimiksuarit, kopjimit dhe modifikimit mund të nuhatet ende në shoqërinë e sotme ku interneti është pjesë kyçe e jetës sonë e cilia nuk ngjason më me ditët e shekullit të 20. Përkundrazi, atëhere mundësia për të krijuar dhe eksploruar ishte privilegj të cilin nuk e kishin shumë njërëz. Më shumëllojshmërinë e kulturave, krijimeve dhe karaktereve ka nëvojë për një revolucion në fushën e të drejtave të autorit si dhe modifikimeve të punimeve. Të gjitha këto tema janë tema që duam t'i adresojmë në edicionin e parë të Copy Fest, një fundjavë që celebron hapësirën publike (public domain), licensat e majta (Copyleft), Creative Commons, rimiksimin, kopjimin dhe lirinë kreative në internet.

Share Event

Open Labs Hackerspace

Open Labs is the Albanian community that promotes free and open source technologies,open data, open standards, online privacy and the empowerment of public space and alternative licenses.

  Facebook   Twitter

Contact Open Labs Hackerspace