Open Labs Hackerspace presents

Open Source Design workshop

2018-02-17 10:00 - 13:00 @ Rr. Pjetër Budi, Tiranë

Ticket(s)

This event has ended.

Event Details

Në këtë workshop që do zhvillohet në ambjentet Open Labs do mësojmë çfarë është Open Souce Design (OSD), si mund të bëhemi pjesë të komunitetit më të madh që lidhet me design-in e hapur dhe të lirë dhe si të përdorim mjete design-i që janë me kod-burim të hapur. Do të shohim si mund të përdorim aplikacione si GIMP dhe Inkscape dhe te eksportojmë imazhet që do punojmë.

Share Event

Open Labs Hackerspace

Open Labs is the Albanian community that promotes free and open source technologies,open data, open standards, online privacy and the empowerment of public space and alternative licenses.

  Facebook   Twitter

Contact Open Labs Hackerspace